Zeker in Geldzaken.

Maatwerk in hypotheken en financieel advies

Safe Advies is een onafhankelijk financieel advies bedrijf voor particulieren en ondernemers, met meer dan 20 jaar ervaring.

Over ons

In 2009 werd Erik Klee door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur genomineerd als 'Beste Hypotheekadviseur van Nederland".

Financieel Adviesbureau mr. F.J.W. Klee en (later) Safe Advies bestaan sinds 1996.

Hypotheek

Wil je een hypotheek afsluiten of laten berekenen wat er mogelijk is en hoeveel het gaat kosten?

Wil je je huidige hypotheek aanpassen of oversluiten?   Wil je laten beoordelen of je offerte, je huidige hypotheek of verlengingsvoorstel SAFE is?

Diensten

Financieel Advies: overzicht m.b.t. je financiën.

Bemiddeling van verzekeringen en bankspaarprodukten.

Aangifte IB, aanvragen Voorlopige Aanslag/ Teruggaaf, aanvragen Toeslagen.

Bezwaar maken tegen nieuwe WOZ aanslag

Is het zinvol om in actie te komen tegen de nieuwe WOZ waarde? Lees hier meer over in ons blog hieronder.

Blogs

Heb ik een financieel adviseur nodig?

Als je overzicht over je financiën hebt, geeft dat rust. Als het beeld niet helemaal duidelijk is, is het verstandig om hier een adviseur voor te raadplegen en liefst een adviseur met een grote allround kennis en ervaring op het gebied van financiën, belasting en juridische zaken.

In de praktijk blijkt dat bijna iedereen wel met een paar vragen rond loopt. Een aantal voorbeelden: Hoe zit het ook al weer met de hypotheek die ik toen heb afgesloten? Kan ik profiteren van de lage rente nu? Is het mogelijk om een extra bedrag te lenen? Kan ik de hypotheek wijzigen? Kan ik de beleggingspolis afkopen en hoe zit dat dan fiscaal? Is het mogelijk om van mijn beleggingshypotheek af te komen? Hoeveel schuld hou ik over op de einddatum? Moet ik de restschuld aflossen op de einddatum? Hoeveel mag ik boetevrij aflossen?

Voor ondernemers geldt vaak dat het nog moeilijker is om overzicht over het totaal te houden. Van hun wordt immers verwacht dat ze ook weten hoe hun onderneming er voor staat. Vaak voorkomende vragen zijn: Wat hou ik nu over als winst? Is een bedrijfsonderdeel rendabel? Ik heb het zo druk, waarom valt mij het resultaat dan toch tegen? Is het verstandig om te investeren of om personeel aan te nemen? Wat zijn de rechten van de bank? Heb ik mijn bedrijfsrisico's goed afgedekt? Is het verstandig te besparen op verzekeringen? Welk risico loop ik prive? Is mijn rechtsvorm wel nog wel passend? Ik wil een huis kopen, kan ik een hypotheek krijgen?

Is het niet fijn om te weten dat je met dit soort vragen altijd bij ons terecht kunt? Of je nu al klant bent of nog niet. Iedereen is welkom.

Erik Klee heeft een lange ervaringen in het begeleiden van ondernemers met vragen zoals hierboven beschreven.

Wij zullen je altijd vooraf een prijsopgave maken als je ons iets wil laten uitzoeken. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Maar bovenal stelt het je staat om overzicht en rust te creëren. Laat je dus verrassen!