Zeker in Geldzaken.

Safe Advies heeft een lange ervaring

In 1996 nam Erik Klee het besluit om zijn eigen adviesbureau te starten: Financieel Adviesbureau mr. FJW Klee. 

               

Erik Klee

Nadat hij zijn diploma Nederlands recht behaalde, met belastingrecht als keuzevak, werkte Erik een aantal jaren in de arbeidsbemiddeling bij Randstad Uitzendbureau.

Omdat geldzaken zijn grote interesse hadden, was hij blij met zijn volgende baan als management trainee bij de NMB Bank. Zijn brede kennis van het zakelijke en particuliere bankvak heeft hij hier kunnen verwerven in functies als accountmanager zakelijk en kantoordirecteur.

Omdat het ondernemersbloed kriebelde, verwisselde hij in 1996 zijn laatste functie als kantoordirecteur voor die van zelfstandig financieel adviseur. In de beginjaren adviseerde hij alleen ondernemers.

Al snel bleek de markt voor hypotheekadvies groter te zijn, dan die voor zakelijke kredieten. Het kantoor switchte daardoor steeds meer richting de particuliere markt. Hypotheekadvies werd de core business en verzekeringen kwamen er steeds meer bij.

Vanwege de zakelijke achtergrond bleef advisering aan ondernemers een specialiteit die in de regio weinig werd aangeboden. Onderscheidend in de dienstverlening is de grote kennis en lange ervaring op een zeer breed terrein van financiën, belasting en juridische zaken.

Niet alleen particulieren maar ook ondernemers maken dankbaar gebruik van deze vraagbaakfunctie.

Ons team

Safe Advies werkt met een klein team van professionals. Bij ons ben je geen nummer. Je adviseur is jouw contactpersoon en altijd persoonlijk bereikbaar.

Ons team ondersteunt elkaar in de advisering. Elk advies wordt onder supervisie van Erik Klee uitgebracht.

Duidelijke dienstverlening

Duidelijkheid is een van de belangrijkste onderdelen van onze dienst. Wij maken jou graag duidelijk waar je aan toe bent, wat je mogelijkheden zijn, wat de voors en tegens van elke keuze zijn en nemen rustig de tijd om ons advies aan jou uit te leggen.

Voordat we hiemee beginnen, geven we je tijdens een intakegesprek een uitgebreide uitleg over de werkwijze en de kosten en geven we een eerste indicatie van de haalbaarheid.

Beloningsbeleid

De medewerkers van ons bedrijf worden uitsluitend beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Wij denken hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan een integer en zorgvuldig en klantgericht handelen, waarbij de nadruk ligt op het behartigen van uw belangen als klant.