Zeker in Geldzaken.

Hypotheekadvies en Hypotheek afsluiten

Safe Advies is al 25 jaar specialist op hypotheekgebied!

Safe Hypotheekadvies

Wil je een hypotheek afsluiten of laten berekenen wat er mogelijk is en hoeveel het gaat kosten?

Wil je je huidige hypotheek aanpassen of oversluiten?

Wil je laten beoordelen of je offerte, je verlengingsvoorstel of je huidige hypotheek SAFE is?

Safe Advies staat garant voor de beste hypotheek in jouw situatie. Na een uitgebreide inventaristatie van de uitgangspositie en een weging van de mogelijkheden, volgt er een advies op basis van de voors en tegens van de beschikbare produkten. De uiteindelijke keuze komt pas tot stand, nadat jij ervan overtuigt bent dat je gaat kiezen voor de beste hypotheekaanbieding in jouw geval. 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Van wie mag je een vergelijking verwachten van de verschillende produkten met verschillende voorwaarden van de verschillende banken? Van een echt onafhankelijk adviseur natuurlijk! Safe Advies is volledig onafhankelijk en doet zaken met een groot aantal geldverstrekkers. Je krijgt gegarandeerd een duidelijk overzicht en een onderbouwd advies van dat wat voor jou het meest interessant is.

Online rekenen en afsluiten?

Is dat SAFE? Hoewel er op internet is veel informatie te vinden is en je allerlei berekeningen kunt maken, blijven de uitkomsten slechts indicaties. Bovendien wordt er nauwelijks rekening gehouden met jouw specifieke situatie en wensen en krijg je ook geen overall inzicht in de voors en tegens van de alternatieven. Wil je zekerheid van het meest passende passende advies met de beste voorwaarden? Ga dan voor SAFE! 

Service en onderhoud

Ook het beste hypotheekadvies is na verloop van tijd aan onderhoud toe. Hiervoor zijn tal van zakelijke argumenten te noemen: De rentes, de produkten en de wetgeving zijn gewijzigd na verloop van tijd. Jouw wensen en uitgangspunten wijzigen ook. Maar misschien is er nog wel een belangrijker argument: ken je het gevoel dat je je na een aantal jaar afvraagt of het nog wel goed zit, of je niet kunt profiteren van gewijzigde rentes/ voorwaarden, of dat je gewoon wil weten "hoe zit het ook al weer"?

Ook voor onderhoud van je hypotheek kun je in de toekomst rekenen op Safe Advies. Voor deze service kun je een 'onderhoudscontract' sluiten of gewoon op gewoon op eigen initiatief contact met ons opnemen.