Zeker in Geldzaken.

Financieel Advies / Verzekeringen / Belastingaangifte

Wij zijn een allround vraagbaak op een zeer breed gebied m.b.t. financiële zaken en bedrijfsondersteuning.

               

Financieel Advies

Als je overzicht over je financiën hebt, geeft dat rust. Als dat niet helemaal duidelijk is, is het verstandig om hier een adviseur voor te raadplegen met een grote allround kennis en ervaring op het gebied van financiën, belasting en juridische zaken.

Verzekeringen en banksparen

Ook voor schade en levensverzekeringen en bankspaarprodukten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bemiddelaar voor een groot aantal aanbieders, zoals Aegon, ASR, Klaverblad, Scildon en Nationale Nederlanden.

Belastingaangifte en Toeslagen

Lukt het je om de Aangifte IB in te vullen of om een Voorlopige Teruggaaf of een Zorg of Huurtoeslag aan te vragen? Kun je beoordelen of de vooringevulde gegevens kloppen? Wat moet of mag je wel invullen? In principe wil iedereen zo weinig mogelijk belasting betalen. Maar lukt dat altijd optimaal?

Financieel Advies voor Particulieren

Als je overzicht over je financiën hebt, geeft dat rust. Als het beeld niet helemaal duidelijk is, is het verstandig om hier een adviseur voor te raadplegen en liefst een adviseur met een grote allround kennis en ervaring op het gebied van financiën, belasting en juridische zaken.

In de praktijk blijkt dat bijna iedereen wel met een paar vragen rond loopt. Een aantal voorbeelden: Hoe zit het ook al weer met de hypotheek die ik toen heb afgesloten? Kan ik profiteren van de lage rente nu? Is het mogelijk om een extra bedrag te lenen? Kan ik de hypotheek wijzigen? Kan ik de beleggingspolis afkopen en hoe zit dat dan fiscaal? Is het mogelijk om van mijn beleggingshypotheek af te komen? Hoeveel schuld hou ik over op de einddatum? Moet ik de restschuld aflossen op de einddatum? Hoeveel mag ik boetevrij aflossen?

Is het niet fijn om te weten dat je met dit soort vragen altijd bij ons terecht kunt? Of je nu al klant bent of nog niet. Iedereen is welkom. 

Wij zullen altijd vooraf een prijsopgave maken als je ons iets wil laten uitzoeken. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Maar bovenal stelt het je staat om overzicht en rust te creëren. Laat je dus verrassen! 

Financieel Advies voor Ondernemers

Voor ondernemers geldt vaak dat het nog moeilijker is om overzicht over het totaal te houden. Van hun wordt immers verwacht dat ze ook weten hoe hun onderneming er voor staat. Veel voorkomende vragen zijn: Wat hou ik nu over als winst? Is een bedrijfsonderdeel rendabel? Ik heb het zo druk, waarom valt mij het resultaat dan toch tegen? Is het verstandig om te investeren of om personeel aan te nemen? Wat zijn de rechten van de bank? Heb ik mijn bedrijfsrisico's goed afgedekt? Is het verstandig te besparen op verzekeringen? Welk risico loop ik prive? Is mijn rechtsvorm wel nog wel passend? Ik wil een huis kopen, kan ik een hypotheek krijgen?   

Erik Klee heeft een lange ervaring in het begeleiden van ondernemers met vragen zoals hierboven beschreven. 

Wil je ook weten wat Erik Klee voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Verzekeringen

Ook voor schade en levensverzekeringen en bankspaarprodukten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn bemiddelaar voor een groot aantal verzekeraars, zoals Aegon, ASR, Klaverblad, Scildon en Nationale Nederlanden. Tevens hebben wij via Nedasco toegang tot speciale aanbiedingen van volmachtaanbieders.

Enkele verzekeringen in ons pakket

  • Woon verzekeringen: woonhuis, inboedel, glas, etc.
  • Aansprakelijkheids verzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering
  • Auto Motor Oldtimer verzekeringen
  • Uitvaartverzekering
  • Overlijdensverzekering
  • Kaptaalverzekering
  • Spaarverzekering
  • Lijfrenteverzekering en lijfrenterekening

Belastingaangifte en Toeslagen

'Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker.' Aldus een slogan van de Belastingdienst.

Lukt het je om de Aangifte IB in te vullen of om een Voorlopige Teruggaaf of een Zorg of Huurtoeslag aan te vragen? Kun je beoordelen of de vooringevulde gegevens kloppen? Wat moet of mag je wel invullen?   

Voor velen blijft het voldoen aan de jaarlijkse verplichting een bron van spanning.
In principe wil iedereen zo weinig mogelijk belasting betalen. Maar lukt dat altijd optimaal?
Helaas laten veel mensen mogelijkheden onbenut om zich fiscaal optimaal te laten adviseren, omdat ze bang zijn dat de kosten te hoog zijn.

Bij Safe Advies kun je profiteren van goed geïnformeerde adviseurs die deze taak van je over kunnen nemen tegen acceptabele tarieven.